Produktionen

Fra ko til til hylder

Osteds ostemejeri består af nænsomt håndværk og en kærlighed til ost.
Alt ost vi producerer er fremstillet af pasteuriseret mælk, men ikke homogeniseret.

Vores egne friskoste
Ostemejeriets ostemester producerer friskoste, lavet på frisk mælk fra Osteds egne malkekøer nær ostemejeriet. Dette sikrer en unik smagsoplevelse i alle vores friskoste. Der vil selvfølgelig være variationer i smagen henover året, da køerne om vinteren ikke har mulighed for at spise græs.

Friskoste i alle afskygninger
Vores liste af friskoste er lang. Hos ostemejeriet finder du hytteost, cremeost og salatost i blokke og tern, i forskellige urteolier. Yderligere producerer vi brietyper og smøreoste i forskellige smagsvarianter. Rygeost om sommeren er en klassiker, som vi producerer af den friskeste mælk, røget på halm fra selv samme gård, som mælken stammer fra. Vi har yoghurt og cremefraiche, og ostekager til osteelskeren.

Præger højtiderne
Ostemejeriet producerer selvfølgelig også lækre mejeriprodukter, som hører til højtiderne og de danske traditioner.